Sterk in Continu Verbeteren
 
  

Verbeter je vaardigheden met MPR

MPR beseft dat kennis gratis is. Daarom zijn de trainingen en workshops van MPR toegespitst op het oefenen van je vaardigheden. Als doel heeft MPR het effectief toe kunnen passen van deze kennis in de praktijk. Diverse trainingen kun je volgen bij MPR, allen gericht op het realiseren van een cultuur van continu verbeteren. Daarnaast is MPR gericht op het realiseren van een lerende organisatie, of je nu medewerker, leidinggevende of ZZP-er bent.

De trainingen zijn gebalanceerd afgestemd met het veranderkompas van waaruit MPR traint en transformeert. Meer informatie over deze veranderkompas treft u hier aan.

Lean trainingen met een LCS internationaal certificaat

Met de Yellow Belt (Lean thinker) opleiding en de Green Belt (Lean practitioner) opleidingen zijn de belangrijkste vaardigheden om Lean tot een succes te maken in de organisatie getraind. De trainingen van MPR worden op een unieke locatie (Lochal) in het centrum van Tilburg gegeven. Lees hier meer over de Lochal.

Lees hier meer over de Yellow Belt opleiding

Lees hier meer over de Green Belt opleiding

Praktijkgerichte workshops

In deze workshops staat de praktijk centraal. Je neemt informatie vanuit je eigen praktijk mee en gaat daarmee aan de slag in de workshops. Deze workshops lenen zich daarom perfect voor een in company opzet! Onze deskundige trainers begeleiden je tijdens de workshops en sturen op een concrete output.

Hoshin Kanri (Strategie Executie) workshop

Lean Kata Coaching Workshop

Waardestroom analyse workshop

Lean Operations workshop 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 
 
 
 
E-mailen
Bellen