Sterk in Continu Verbeteren
 
  

 

Ons team

Marc van Mierlo

Marc van Mierlo

Positie Eigenaar, Master Black Belt Lean Six Sigma, NLP

Speerpunten MKB, Strategie Executie, Coach en programma management, trainer

Over Mijn ambitie is om organisaties beter te maken, ze te helpen beter te worden in wat ze goed willen doen. Realiseren van visie en missie. Ik ben een systeemdenker. Dat doe ik door verbinding te leggen tussen mens (gedrag en leiderschap), performance (structuur) en resultaat. Sinds 2006 werk ik al met de Lean filosofe en heb ik diepgaande kennis en inzicht in deze boeiende materie opgebouwd. Inmiddels heb ik meer dan 30 afdelingen en organisaties geholpen in de Lean transformatie. Ik werk met Agile en Six Sigma. Afgelopen jaren heb ik in praktisch alle sectoren (zorg, industrie, financiële dienstverlening, call centra en bouw) veel ervaring opgebouwd met Lean en Six Sigma analyse, transformaties , training en coaching. Ik ben een pragmatische mensen-mens, maar met als doel om de performance te verbeteren.

Ton Wouters

Ton Wouters

Positie Black Belt, Trainer, Coach en interim manager

Over Mijn naam is Ton Wouters. Ik ben een enthousiast en gedreven persoon, doelgericht, ondernemend en een inspirator/verbinder met een sterke focus op klant en markt. Ik ben een mensen-mens en al vanaf mijn 15e jaar met training en coaching bezig. Op jonge leeftijd als instructeur in de paardensport waarbij mijn focus vooral lag op de samenwerking van ruiter en paard (eerst voelen, dan denken en dan doen) en later als coach/manager en directeur/bestuurder van verschillende Rabobanken.

Twan Wilting

Twan Wilting

Positie Consultant, trainer, Black Belt Lean

Speerpunten NLP, trainer, coaching en management consulting

Over Ik ben een gedreven, enthousiaste en ambitieuze continu verbeteraar. Aandacht voor de mens, zijn functie of rol en de taak is daarbij voor mij vanzelfsprekend. De balans zoeken, vinden en onderhouden tussen structuur en cultuur is een onderliggende drijfveer om iedere dag te leren. Ik kom tot mijn recht als ik complexe materie kan vertalen naar een eenvoudige aanpak die rust brengt in de verandering en in mijn organisatie. Ik krijg daar energie van om de ingeslagen weg voort te zetten. Waar nodig gebruik ik een harde blik om mijn principes niet te af te vallen of resultaat op korte termijn veilig te stellen. In mijn trektocht om mezelf te ontwikkelen probeer ik met een zachte blik anderen te benaderen. Aan dit laatste geef ik de voorkeur.


0649
 
 
 
 
E-mailen
Bellen